Еко-нова година

30. децембра 2021.

Последњег дана у првом полугодишту-30.12.2021. године, реализован је велики број активности: тематски дан “Празници нам стижу”, турнир у малом фудбалу и Новогодишњи базар- продајна изложба којој су присуствовати и родитељи како би подржали ученике куповином предмета. Зато су сви ученици имали наставу у матичној школи, да би присуствовали прослави Еко нове године.

Додељене су и награде за литерани конкурс ”Прича новогодишње јелке”. И ученици ИО Пријездић узели су учешће на овом конкурсу. Награђен је ученик 1.разреда Александар Белушевић књигом “Мој дека је био трешња”, Анђеле Нанети. Сви награђени ученици прочитали су радове и били испраћени бурним аплаузима.

a1

Ученици су направили и лепе и функционалне украсне предмете за Новогодишњи базар. Своје производе су продали и зарадили укупно 3300,00 динара. Новац је равноправно подељен свим ученицима у циљу подстицања предузетничких способности, а на задовољство ученика.
А припреме за овако богате штандове су наравно почеле далеко раније.

Потом су родитељима подељене ђачке књижице поводом завршетка првог полугодишта и дате препоруке за даљи рад, уз најлепше жеље за предстојеће празнике.
Друго полугодиште почиње 24. 1. 2022. године.

a
a6
a5
a7